miercuri, 2 noiembrie 2011

Draga Ayana...


Draga Ayana,

La multi ani ! Ieri ai implinit primul anisor de viata.
N-am vrut sa lasam sa treaca evenimentul fara sa-l marcam, fie chiar si cu un simplu tort. Petrecerea va fi sambata insa noi ti-am cantat cu mare drag Multi ani traiasca ieri. Maya ti-a desenat o inima mare si multe baloane in chip de felicitare, m-a ajutat sa ornam tortul cu jucarioare si evident, sa-l si gustam. A, da, si a suflat in lumanare, sa te ajute, caci "tu esti mica si nu poti". Tati v-a facut poze ca sa imortalizam momentul si sa avem ce sa aratam prietenilor si buncilor.
Am vrut sa stam un pic numai noi doua ca sa-ti pot povesti in liniste cat de fericita si mandra eram in urma cu un an, cand te-am nascut. Ti-am spus cat de emotionata si nerabdatoare eram, si incantata in acelasi timp, ca nici nu ziceai ca urmeaza sa fiu operata...parca ma duceam la intalnire... dar eu chiar ma duceam de fapt la o mare si nepretuita intalnire...prima intalnire cu tine. Ti-am zis cu lacrimi de fericire in ochi cat eram de usurata si recunoscatoare ca te-ai nascut sanatoasa, intreaga, normala...cat de mandra eram de tine... De cand ai aparut in viata noastra, tu, a doua Raza de Soare, viata noatra e si mai frumoasa, si mai plina, mai intensa, mai fericita si mai implinita. Cand o aveam doar pe Maya, credeam ca nu se poate mai bine de atat dar iata ca e posibil.
Vreau sa stii ca ai fost un copil tare dorit (in copilarie visam sa am 4 copii, insa cred ca ne oprim la 2 totusi:D), ca te-am iubit toti de cand erai in burtica si ca nicio secunda nu ne-am dorit sa fii baiat. De la inceput am vrut sa fii fetita pentru ca tu si Maya sa fiti cele mai bune prietene pe viata. Din primele luni in burtica mea, Maya te-a iubit si s-a jucat cu tine. De cate ori iti canta, loveai cu piciorusele. Cand isi aseza manuta pe burtica mea si zicea "hai, Ayana, loveste-ma cu manuta!" tu reactionai si ea era in al noualea cer. Odata s-a asezat cu obrajorul pe burtica mea si vorbea cu tine iar tu, auzind-o, ai lovit cu piciorusul atat de tare ca te-a simtit...si era in culmea fericirii "Mami, ai vazut ? se joaca cu mine !"... Cand a invatat ea ca magia se face cu hocus pocus si cu o bagheta in mana, prima magie pe care a facut-o a fost "Eenie, meenie, s-o vedem pe Ayana ! Pocus-Pocus !" M-a impresionat forte tare, ar fi putut face orice magie, ar fi putut cere orice, insa primul lucru imposibil dar pe care ea a vrut sa-l faca posibil a fost sa te vada pe tine... Te-a asteptat cu atata nerabdare si cu atata dragoste, incat ma temeam ca dupa ce va vedea cat esti de mica si neajutorata la inceput si ca nu-i poti raspunde la apropiere, gesturi, intrebari...ma temeam ca va fi geloasa sau ca va deveni indiferenta. Insa n-a fost asa nicio clipa. Te-a ocrotit si te-a iubit din prima zi, te-a pupat atat de des si atat de mult s-a jucat cu tine incat n-ai scapat nicio raceala de-a ei...le-ati impartit pe toate. Isi ia rolul de sora mai mare atat de in serios ca ne cearta daca i se pare ca ne suparam pe tine. Iar tu draga mea...tu esti topita dupa Maya. Ti se insenineaza fata de cate ori o vezi, razi in hohote la toate jocurile ei, dai si din maini si din picioare daca iti zambeste putin si ii povestesti tare multe pe limba ta... tot ce-mi doresc este sa va lege mereu aceasta dragoste neconditionata, sa stiti ca va aveti mereu una pe cealalta, ca puteti conta una pe alta oricand, la orice ora din zi si din noapte, indiferent de conflictele inerente (mai mici sau mai mari) care vor aparea pe parcurs.
Iubita mea, te iubesc mai mult decat as putea sa-ti spun in cuvinte, dar stiu ca vei cunoaste aceasta dragoste cand vei fi si tu mama si atunci vei intelege despre ce vorbesc... Mai vreau sa stii ca iubirea mea e neconditionata si ca nu exista nimic in lumea asta care sa ma faca sa te iubesc mai putin...ca sunt tare, tare fericita ca te am, ca va am pe voi doua si pe tati, si ca voi fi mereu fericita, pentru ca mereu veti fi ai mei.
Iti doresc din suflet sa fii sanatoasa, sa ai noroc si sa fii un OM bun, generos si de cuvant, mereu vesela si optimista, sa-ti placa sa muncesti si sa fii apreciata si iubita. Iti voi fi mereu recunoscatoare ca ne-ai ales pe noi ca parinti.
La multi ani !


6 comentarii:

  1. LA MULTI ANI AYANA!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani! Sa creasca mare, sa fie sănătoasă, voioasă, deștepată, descurcăreață și foarte norocoasă! Si să fie mereu prietenă cu surioara ei grozavă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim tare mult, Loredana! Va intoarcem urarile inmiit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Petrisor Gabriela4 noiembrie 2011 la 08:11

    La multi ani! Cu sanatate si mult noroc alaturi de cei ce o iubesc!O familie frumoasa in care pluteste iubirea si armonia ! Inca odata La multi ani!!!!

    RăspundețiȘtergere

M-as bucura sa stiu ce crezi...