marți, 9 aprilie 2013

Saptamana altfel la Panibu

Intr-una din zilele saptamanii "altfel", copiii de la gradinita Mayei (Step by Step, grupa Veveritelor) au fost in vizita la Fabrica de dulciuri...yummy, suna minunat, asa-i? Va imaginati ce nerabdatori au fost ei si cum au frematat in zilele de luni si marti stiind ca miercuri e ziua cea mare?! Au mers in vizita la Paneurogal unde au fost intampinati de niste oameni calzi si ospitalieri, de la mic la mare, care i-au ajutat sa se imbrace in halate si sa patrunda apoi in minunata lume a... dulciurilor. Copiii nostri au fost tare cuminti, atenti la tot procesul de fabricatie a crochetelor, cornuletelor, ghemotoacelor de turta dulce si altor dulciuri apetisante care li s-au mai prezentat si care in final le-au fost oferite spre degustare. :) S-au uitat curiosi cum crochetele coboara pe banda, intra in cuptor si apoi sunt transportate spre un robot care le impacheteaza automat. Au fost entuziasmati de la inceput pana la final, cand au primit si pentru acasa pachete spre degustare. De asemenea, i-au incantat si varietatea produselor si denumirile categoriilor de produse: Turtilă (turta dulce), Sărăţilă (crochetele de tot felul) si Poftilă (prajiturile) :)).
Maya a fost foarte bucuroasa sa fie martora la procesul de fabricatie si si sa auda explicatiile. Ne-a povestit toata ziua despre fabrica de dulciuri.
Mi-a fost greu sa aleg cateva fotografii, in care sa se vada si interesul copiilor, si incantarea lor, si caldura gazdelor, si grija doamnelor educatoare. Mentionez ca nu este un post platit, singurele lucruri care m-au inspirat sa povestesc au fost bucuria copiilor si amabilitatea gazdelor.
Multumim doamnelor educatoare ca i-au dus pe copii acolo si au avut grija de ei!












4 comentarii:

  1. Ce draguti si incantati sunt! Si unde mai pui ca au primit si dulciuri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce vizita reusita!
    eu am mai zis si o repet: cand isi dau interesul adultii, se vede bucuria copiilor
    felicitari pentru o zi altfel reusita ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorba Mayei... Un', doi, trei, totul e sa vrei! :)) asa canta cand era mai mica... Important e sa vrei si sa gasesti oamenii potriviti.

      Ștergere

M-as bucura sa stiu ce crezi...